Zihinsel Engelli Çocuklar Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Zor Günlerde Engelli Olmak Telekonferansına Katıldık

Moderatör ÇOMÜ Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı ve Engelsiz ÇOMÜ Öğrenci Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Nurullah Bolat 'ın moderatörlüğünü yaptığı ZOR GÜNLERDE ENGELLİ  isimli telekonferansta merkez müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Nilüfer UMAR "Covid 19 Sürecinde Üniversitede Engelli Öğrenci Olmak" başlıklı bir konuşma yaptı. Telekonferansın diğer konukları Türkiye'nin İlk Görme Özürlü Milletvekili Beyazay Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı Lokman Ayva, " Kötü Şartlar Engelliye Fırsat da Sunar" ve Yön Sanat Derneği Başkanı Sanat Yönetmeni Erdem Öksüz,“Engellilerde Sanat ve İyileştirici Gücü” başlıklarında konuşmalarıyla katılımcılara bu zor günlerde engellilerle el ele yaşamı paylaştılar.